Iitan ja Sulon pennut syntyivät 28.04.2018

3 urosta + 1 narttua

Kaikki pennut löytäneet omat kodit!

Pentue koiranetissä

 

Pentueen vanhemmat:

Isä: FI MVA Lumikedon Feikki Ferrari "Sulo"
Koiranetissä

Emä: Kristallikuun Ametisti "Iita"
Koiranetissä

Pennuille tehdään pentutestaus 6-7vkon iässä.

Pentutestauksia tehdään yleensä koko pentueelle. Tällöin kasvattajan on helpompi arvioida pennun soveltuvuus uuteen kotiinsa, kun tiedetään mikä pennuista on rohkein, arin, uteliain, toimintakykyisin, aktiivisin, dominoivin, alistuvin, avoin, kontaktihakuisin, herkin jne.

Jos olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä:
, 040 728 7813

Kotonamme tapahtuvan pienimuotoisen kenneltoiminnan tavoite on saada tämä ihana, mutta harvalukuinen eurasier-rotu pysymään rotumääritelmän mukaisena ja perusterveenä. Silloin mahdollisimman monella on tilaisuus viettää unohtumattomia hetkiä unelmakoiransa kanssa. Jalostukseen tahdon käyttää vain hyvin pitkälle tunnettuja sukulinjoja, joita sopivasti ja oikein yhdistelemällä saadaan tulokseksi entistä parempia koiria. Silloin tiedän onnistuneeni, kun pentu voittaa emonsa!

Pennut tottuvat kotioloissa perheemme elämisen normaaleihin ääniin. Samalla tutustuvat mm. kissoihin, toisiin koiriin ja lapsiin. Pennut luovutetaan tarkoin valittuihin koteihin 8 vkon ikäisinä. Ne ovat silloin madotettuja, eläinlääkärin tarkistamia ja tunnistusmerkittyjä. Mukaansa ne saavat runsaasti hoito- ja koulutusvinkkejä, hyvät eväät alkutaipaleelle sekä koko elämänajan kestävän auttavan puhelimen! Tietenkin pakettiin kuuluu myös pennun rekisterikirja, jossa tunnistusmerkinnästä kertova tarra, ja kennelliiton pentuopas.

Jos kiinnostuit pennuista ja sinusta tuntuu, että olen valmis ottamaan suuren vastuun ja saamaan roppakaupalla vastineeksi rakkautta... Niin ota yhteyttä!

Paljon lisätietoa saat Suomen Eurasier Kerhon sivuilta.

 


© Kristallikuun | Webdesign: Pepeeija-09