Taru, Nalle, Ilona & Nelli

Olen Taru Ahola ja asun Haukiputaalla, Oulun kupeessa. Oma koirahistoriani alkoi jo kun olin 10 v. jolloin sain ensimmäisen oman koirani Semin, joka oli monirotuinen. Semin kanssa meillä olikin 14 antoisaa vuotta yhdessä jonka aikana vartuin itsekkin tyttösestä äidiksi. Sillälailla ajateltuna koiran elämä ei todellakaan ole lyhyt vaan siihen on oltava valmiina sitoutumaan "loppuiäkseen"!

Keväällä -98 rotu Eurasier alkoi kiinnostaa ja sen seurauksena tulikin meille Piparkakkutalon Leivänmuru "Nalle". Kesällä 2002 valtaisan koirakuumeen kourissa sain tietooni, että Kieristingan Wanessa odottaa pentuja. Joten syyskesälä meille muutti Andromeda "Ninni". Ninni sai kuitenkin asua meillä vain hetken ja 7 kk ikäisenä kuoli tapaturmaisesti. Sitä ennen kuitenkin sijoitusvaikeuksien vuoksi meille uuteen kotiin muutti Alexandrae "Nelli", joka oli samasta Wanessan pentueesta. Tällä hetkellä laumaan kuuluu myös tiibetinspanieli Ziestan Amalita "Olga" sekä Nellin tytär Kristallikuun Ilona. Sijoituksessa Kristallikuun Olivia.

Olen Suomen Kennelliiton jäsen ja suorittanut asiaankuuluvasti SKL:n kasvattajakurssin vuonna 2004. Olen myös Suomen Eurasier Kerho ry:n jäsen ja liitän uudet omistajat kerhoon maksamalla heidän puolesta ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.

Jos olet halukas tutustumaan rotuun niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan paikan päälle meidän laumaamme. Parhaiten meitä on mahdollisuus tavata kotonamme Haukiputaalla tai Vaasan kupeessa Mustasaaressa, jossa mökkeilemme paljon lomakaudella.


Nalle, Nelli & Olga


© Kristallikuun | Webdesign: Pepeeija-09